Klik Hier

"Op maandagmorgen zin hebben in je werk?"

Werkenergieanalyse

Inzicht in wat energie geeft en energie neemt

Werken aan werkplezier

Jezelf serieus nemen is weten waar je mee bezig bent en je werkt aan jou doelen.

 

 

 

 

werkenergie
analyse

Coaching meetbaar maken

Werkplezier is te sturen

Op maandagmorgen zin hebben aan je werk?

Analyseer je energiegevers en energienemers

Werkenergieanalyse®

De Werkenergieanalyse© is een tool die inzicht geeft in het niveau van bevlogenheid (toewijding, vitaliteit en betrokkenheid) en daardoor duurzame inzetbaarheid. Het is interessant voor jou als professional je eigen analyse te maken, want je krijgt dan helder waar je bewegingsruimte ligt en je aandacht op kan richten. Het is voor werkgevers interessant de analyses aan teams en individuele werknemers aan te bieden, omdat iedere medewerker met zijn eigen inzet en betrokkenheid aan de gang gaat en concreet en plan oplevert voor de komende periode. Teamanalyses brengen aandachtspunten aan het licht waarop gestuurd kan worden.

De Werkenergieanalyse geeft inzicht in de belangrijke zaken op zowel organisatie- en functieniveau waardoor de ontwikkeling en de vraag naar ontwikkeling concreet gemaakt kan worden. Op basis van de analyse kan keuzes gemaakt worden en effectieve trainingen of een coachtraject ingezet  worden.

De Werkenergieanalyse® is gebaseerd op het Job Demand-Resourses onderzoek van Prof. Dr Arnold Bakker van de Erasmus Universiteit, dus wetenschappelijk onderbouwd. De Werkenergieanalyse© maakt coaching meetbaar en is een sterke procesversneller.

De Werkenergieanalyse® bij:

Mogelijke doelen

Happy client

Henk

Door de Werkenergieanalyse weet ik nu dat ik nog voldoende uitdaging in mijn werk heb in mijn huidige functie en me veel beter kan specialiseren dan nog meer gaan verbreden. Door de concreet geformuleerde acties heb ik nu veel meer focus en rust gekregen.

Werkenergieanalyse® helpt om met meer plezier naar het werk te gaan

De analyse kan eenvoudig online worden ingevuld met informatie uit dagelijks functioneren en taken. De medewerker krijgt inzicht in in zijn energie- en stressbronnen en dat wordt inzichtelijk gemaakt in een persoonlijke rapportage die wordt besproken met de coach. Dat gesprek leidt tot een actieplan.

De medewerker krijgt inzicht:

Meetbare resultaten :

Loopbaancoaching

Werken aan ambitie: zin in werk en doelen realiseren, sterke punten aanscherpen, 'even door de zure appel heen bijten' en opgeruimd verder.

Kansen creëren, ontwikkelen, doelen stellen en doorpakken.

De mogelijkheden bespreken?

"Doen wat je leuk vindt.
Het spel en de knikkers."

Marja Ritsema
Coach

Duurzame inzetbaarheid | Loopbaancoaching

Inzet van wea

Coachingstraject

Coachvraag: in mijn werk ?
Werkenergieanalalyse

Ervaringen met Werkenergieanalyse

Ik ervaarde veel spanning in mijn werk en kon er niet goed de vinger op leggen. Na 1 gesprek heb ik duidelijk gekregen welke stressbronnen dit waren en wat ik er zelf aan kan doen. Tevens heb ik geleerd om te focussen op mijn energiebronnen, waardoor mijn energiebalans weer helemaal top is, echt top!
Jan
5/5
Door de werkenergieanalyse weet ik nu dat ik nog voldoende uitdaging heb in mijn huidige werk en me veel beter kan specialiseren dan nog meer te gaan verbreden. Door concreet geformuleerde acties heb ik nu veel meer focus en rust rust gekregen.
Henk
5/5
De werkenergieanalyse was voor mij een achte eyeopener. Ik heb inzicht gekregen in mijn manier van werken en nu ik heb gezien dat ik mijn werk anders kan inrichten. Dat geeft dat meer rust voor mezelf en duidelijkheid naar mijn collega's. Want hierdoor weten zij ook beter waar ze aan toe zijn en ik kan gemakkelijker nee-zeggen.
Jannie
5/5

Werkenergieanalyse®

Middels de Werkenergieanalyse© binnen 14 dagen helderheid op energie- en stressbronnen en een actieplan. 

Voor ieder die doelen wil realiseren