ViaCoach is jou partner bij het vinden en volgen van ambitie

Zelf bepalen wat je wilt, weten waar je naar toe wilt en hoe je er komt. Dus focus.

Stil staan bij jezelf en inzichten opdoen op waar je goed in bent en welke kwaliteiten je wilt ontwikkelen. Dus op zoek naar je talent.

De verbinding vinden met jezelf, anderen, je omgeving, je werk. Dus commitment.

Persoonlijk groeien, jezelf ontwikkelen, uitdagen, stappen zetten. Dus zelfregie nemen.

Met ambitie de rest van je leven beïnvloeden, dus impact!  

Ik help je er graag bij en velen zijn je voorgegaan.

Ik heb het zelf allemaal moeten uitvogelen, wist niet waar ‘Abraham de mosterd haalde’. Nu wel, dat heeft het leven mij geleerd. Zelfregie pakken, mijn doelen waarmaken. Het verschil maakte mijn HBO studie, opleidingen tot arbeidsbemiddeling, coaching en een aantal mensen die hun kennis deelden of mij de ruimte gaven. Ik heb mijn kansen gegrepen, van mijn diepte punten geleerd. Nu mag ik mijn kennis met jou delen. Ik vind dat iedereen kansen, 2e kansen  verdiend, dat word je gegund. Iedereen heeft invloed op zijn/haar leven. Hoe je dat doet? Daar kan ik je ViaCoach-ing bij helpen.

Wat me vooral drijft is de kennis overdragen die bij je situatie past, opdat je weet wat je kunt doen om verder te komen. Ik maak je altijd wijzer.

Mijn drijfveer op organisaties

Organisaties hebben bestaansrecht als ze doen waar ze goed in zijn. Organisaties worden bijeen gehouden door mensen, medewerkers. De fit/match organisatie en medewerker is belangrijk en dat wordt uitgedaagd om nu en in de toekomst het verschil te maken voor haar klanten. Ik ben ervan overtuigd dat als de focus helder is, de missie staat en de organisatie ingericht wordt met mensen met de daarbij horende talenten er energie, inspiratie en de resultaten zullen volgen. 

De huidige tijd is weerbarstig, steeds sneller, digitaler en vereist schakelen, dat vraagt een zelfsturende houding om bij te blijven en jezelf niet uit het oog te verliezen. Sturen op zelfregie inspireert, geeft energie, betrokkenheid en stimuleert de motivatie om te realiseren.

Voor medewerkers bied ik inzicht in zichzelf, de persoonlijke succesfactoren en handvatten voor regie over zijn loopbaan en werkgeluk. Dat doe ik middels de Werkenergieanalyse, best praktices en goede gesprekken!!

Scroll naar top